Ska levizje...

Ska levizje...

Afati kalimtar dimëror për futbollistë ka filluar që shtatë ditë, por deri më tash nuk ka asnjë kërkesë zyrtare për regjistrim në zyrën e Federatës së Futbollit të Kosovës. Te disa skuadra ka lëvizje, por pritet në ditët vijuese që t’i paraqesin kërkesat. Afati kalimtar dimëror zgjat deri më 31 janar dhe si zakonisht shumica e klubeve e lënë që në ditën e fundit t’i paraqesin kërkesat. Në ditët e ardhshme pritet të shihet se cila nga skuadrat do të jetë më e përforcuara si në Raiffeisen Superligë po ashtu edhe në rangje të tjera.


Free Web Counter
Free Web Counter