Ky web-site eshte themeluar apo me mire thene eshte dizajnuar per informim sa me te mire te te gjithe futbolldasheve kosovar me ndodhite dhe te gjitha ato qka e karakterizojne lojen me te bukur dhe me te popullarizuar ne bote,futbollin.Por ky web i perkushtohet vetem futbollit dhe futbollisteve kosovar.
Duke e pare mungesen e nje web-faqeje te tille ne morem iniciativen qe sa do e thjeshte te jete por ajo te kete informata te cilat do jene te sakta,ne kohen dhe vendin e duhur.

Po ashtu ne nepermjet ketij webi do mundohemi qe ti ofrojme apo te ua lehtesojme si lojtareve afirmimin e tyre dhe klubeve lehtesimin dhe informimin se cilet lojtar jane te lire qe t'i perforcojne radhet me ta.
Shpresojme se edhe me ndihmen tuaj,te lojtareve si dhe te klubeve ne te arrijme misionin te cilin kemi nisur.


Free Web Counter
Free Web Counter