Plepolli drejt Austrise..

Plepolli drejt Austrise..

  Arsim Plepolli i cili deri me tani ishte pjese e skuadres se Trepces nga Mitrovica eshte duke shikuar mundesine per tu aktivizuar te ndonje skuader e liges se trete te Austrise.

Emri i skuadres te ciles duket se do ti bashkohet nuk behet e ditur por vellau i tije tregon se Arsimi ka oferta nga Austria dhe ka gjasa te medha qe ai te vazhdoj te luaj ne Austri.


Free Web Counter
Free Web Counter