Ne pritje!

Ne pritje!

Robert Gjeraj ish lojtar i disa skuadrave kosovare e se fundmi i skuadres therandase K.F Ballkani per sajtin tone tregon se njeherit eshte duke e shfrytezuar kete periudh maksimalisht per pushim e po ashtu edhe duke i shqyrtuar ofertat te cilat vijne ne drejtim te tij nga skuadrat kosovare.

"Per momentin jam ka pushoj dhe jam duke pritur se cila skuader do me ofroj kushte me te mira si financiare ashtu edhe infrastukturore qe ti bashkohem ne stinorin pranveror." pohoi vet Robi.

Po ashtu ai nuk tregoi emrat e skuadrave te cilat jane te interesuara per te por vetem u shpreh me keto fjale:
"Kam disa oferta nga klubet kosovare por ende nuk kam vendosur se ciles skuader t'i bashkohem.Jam ne pritje".


Free Web Counter
Free Web Counter