Kuqezinjte e Jakoves

Kuqezinjte e Jakoves

 Kuqezinjet e Jakoves-KZJ (themeluar me 1999) janë tifogrup nga Gjakova, të cilët janë përkrahësit më të zjarrtë të KF Vëllaznimit. KZJ si tifogrup janë përkrahës edhe të KH Vëllaznimit si dhe KB Vëllaznimit.Në radhët e KZJ-s janë mbi 400 anëtar të rregullt të rexhistruar si dhe me mijëra simpatizant tjerë që janë në përkrahje të vazhdueshme .Kryesia dhe anëtaret e KZJ-s janë qytatar të zakonshëm të Gjakovës të cilet me shpirt dhe zemër e duan KF Vëllaznimi dhe gjithmonë janë në përkrahje të klubit të zemrës atje ku luan klubi I tyre.KZJ ka një strukturë udhëheqëse mirë të organizuar dhe funksion me kryesi dhe anëtarët e tjerë si dhe ka grupet e punës të cilët i planifikojnë,organizojnë,realizojnë si dhe i debatojnë punët rreth organizimeve dhe paraqitjeve të tyre.Udhëheqësit e KZJ-s janë me punë dhe profesione të ndryshme te të gjitha shtresave. KZJ është tifogrupi  parë nga Kosova që organizojë udhëtimin në Tiranë për të përkrahur kombëtaren e Shqipërisë në vitin 2001 kundër Anglisë (1:3) me dy (2) autubusë dhe që nga ajo kohë vazhdimisht përcjellin lojërat e kombëtares sonë.Kuqezinjet e Jakoves është OJQ (Organizate JoQeveritare) e rexhistruar pranë Ministrisë se shërbimeve publike të Kosovës,vetëfinancohet dhe ndihmohet nga donator të ndryshëm


Free Web Counter
Free Web Counter