Juniku në mes Flamurtarit dhe Vëllaznimit

Juniku në mes Flamurtarit dhe Vëllaznimit

 Shumë futbollistë me padurim presin afatin kalimtar dimëror dhe të shikojnë mundësinë e ndërrimit të skuadrave. Edhe sulmuesi i Vëllaznimit, Rilind Juniku, ka gjasa që të braktis skuadrën. Ai është i pakënaqur me kushtet që ka KF Vëllaznimi dhe për këtë është i detyruar që të largohet në ndonjë skuadër tjetër. Juniku tha se më afër do të jetë kalimi te Flamurtari i Prishtinës. “Kushtet në Vëllaznim me shtynë të mendoj për largim, sepse jam i pakënaqur. Realisht jam ndërmjet Vëllaznimit dhe Flamurtarit”, ka thënë Juniku.

Në muajin janar do të dihet edhe përfundimisht se a do të qëndrojë ose jo Juniku në Vëllaznim.


Free Web Counter
Free Web Counter