Ballkani me tri opcione...

Ballkani me tri opcione...

Drejtuesit e skuadres  therandase K.F Ballkani per pjesen e dyte te pregaditjeve mendojne te dalin jashte Kosoves pasi kushtet ne Kosove nuk lejojne per pregaditje cilesore.

Drejtori i K.F Ballkani,z.Besim Kuqi per gazeten "Sport" ka dekaruar se ata kane tri opsione per pregaditjet:në Durrës,në Ulqin apo ne Maqedoni.
Sipas tij ne ditet ne vazhdim do vendoset se kur do nisen dhe ku do shkojne.


Free Web Counter
Free Web Counter