www.futbolli.com

www.futbolli.com

 Te nderuar vizitore te web-faqes sone ju njoftojme se shume shpejt do kalojme ne web-sajtin e ri i cili do kete domenin www.futbolli.com dhe do kete dizajn tjeter dhe risi te tjera.
Ketu nuk do postohen lajme me pasi ky sajt ishte vetem nje projekt per me e pa se sa eshte interesimi i qytetareve te Kosoves per tu informuar rreth futbollit tone dhe me te vertet e kemi vertetuar se interesimi ishte mjaft i kenaqeshem.

Pas dy jave eventualisht 3 do startojme me sajtin e ri..
Mbesim me shpres se na kuptoni dhe mbesim me shprese se atje do na vizitoni edhe me shume..


Free Web Counter
Free Web Counter