Viryt Hashani - Sulmues

Viryt Hashani - Sulmues

 Ish sulmuesi i disa skuadrave nga Kosova se fundmi i Kek-ut dhe Vellaznimit tanime eshte lojtar i lire pasi atij i ka skaduar kontrata me skuadren gjakovare.
Viryti iu bashkua Vellaznimit ne vjeshte dhe me klubin gjakovar ai kishte arritur marreveshje 6 mujore me mundesi vazhdimi.
Per momentin ai eshte lojtari i lire edhe pse ai nuk e mohon se ne pranvere mund te jete serish pjese e skuadres nga Gjakova.Por po ashtu para disa muaje ai po ashtu kishte arritur marreveshje edhe me skuadren nga Shqiperia,Partizanin por transferimi i tije atje u pamundesua nga nenshkrimi i kontrates me Vellaznimin.


Free Web Counter
Free Web Counter