Robert Gjeraj - Mbrojtes

Robert Gjeraj - Mbrojtes

Ish mbrojtes i disa skuadrave kosovare si Vllaznimi e se fundmi edhe K.F Ballkani,prej mbarimit te stinorit vjeshtor eshte lojtar i lire pasi ai shkeputi kontraten me skuadren portokalli dhe tani eshte ne shqyrtim te ofertave.

Per sajtin ton ai shprehet se eshte duke shfrytezuar pushimin dhe duke i shikuar mundesite per tu bashkuar me ndonje skuader e cila ia ofron kushtet me te mira.


Free Web Counter
Free Web Counter