Fisinik Ramadani - Mesfushor

Fisinik Ramadani - Mesfushor

 Fisnik Ramadani eshte edhe nja nga lojtaret te cilet kane shkeputur bashkepunimin me K.F Ballkani.
Fisi hapat e pare ne futboll i mori ne skuadren e portokalli duke kaluar ne te gjitha gjeneratat e per te arritur deri te skuara e pare e K.F Ballkani.

Ai kontarten me K.F Ballkanin ka prishur keto dite dhe siq shprehet ai eshte duke pritur oferta nga klubet kosovare.


Free Web Counter
Free Web Counter