Dy muaj është e tepërt për futbollistët..

Dy muaj është e tepërt për futbollistët..

 Skuadra e Kek-ut nga Kastrioti ka filluar stervitjet qe nga 18 janari mirpo trajneri i kesaj skuadre Mentor Miftari nuk eshte i kenaqur me pauzen dy mujore qe behet ne futbollin kosovar.

Sipas tije kjo pauze nuk demton vetem lojtaret te cilet ne munges te stervitjeve edhe humbin formen qe trgojne ne sezonen e kaluar por edhe klubet pasi lojtaret jane pjese e tyre..

“Përgatitjet i kemi filluar me 18 janar dhe ushtrohet në fushën ndihmëse. Tash për tash punojmë në pikëpamjet bazike, pasi kushtet nuk lejojnë të stërvitim edhe në elementet teknike e taktike. Punët shkojnë sipas programit dhe ditëve të ardhshme do të punojmë edhe në aspekte të tjera.Fondi i futbollistëve është i varfër. Sa i përket përforcimeve varet prej kryesisë megjithëse kemi nevojë.Është shumë të pushojnë dy muaji futbollistët dhe tash duhet me ia filluar prej zeros. Njëherë duhet të përgatitemi fizikisht e pastaj në aspekte të tjera’, ka thënë Miftari per gazeten Bota sot..


Free Web Counter
Free Web Counter