Desaret Dervishi - Mbrojtes

Desaret Dervishi - Mbrojtes

Desaret Dervishi eshte 25 vjeqar e edhe ky eshte nje prej futbollisteve te lire te cilet presin angazhim ne stinorin pranveror te ndonje skuader si kosovare ashtu edhe jashte saj.
Desareti ne sezonin pranveror ishte gati te nenshkruante me K.F Trepca me te cilet nuk u muar vesh dhe tere sezonen vjeshtore ishte lojtar i lire.
Ai pohon se keto dite eshte shume afer transferimit te skuadra gjakovare K.F Vllaznimi por po ashtu eshte edhe ne kontakte me dy klube tjera per te cilet nuk deshiron te tregoj emrat,

 

 


Free Web Counter
Free Web Counter