Arsim Plepolli - mesfushor

Arsim Plepolli - mesfushor

 Arsim Plepolli lindi me 11.04.1977.
Arsimi ishte lojtar  i shume skuadrave kosovare dhe skuadrave te rajonit.
Se fundmi ishte pjese e skuadres se Trepces nga Mitrovica me te cilet u nda pas perfundimit te stinorit vjeshtor,


Free Web Counter
Free Web Counter