Histori tifozerie

Intelektualet

 Liria erdhi por jo e plot, shumë ndër burrat më të mirë që derdhen gjakun për lirin e Kosovës tani më ishin qellim i sakte për vënjen e emrit përfundimtar të tifozëve te KF Drita kështu filloj edhe kapionati i pare në liri Drita në atë kampionat shkëlqente ku do në Kosovë si dhe me sjellje që...

Xhebrailat

Emri Xhebraila së pari u njoh si emri i nje grupi i te disa te rinjeve Suharekas që në atë kohë kishin formuar nje ekip te futbollit te vogel. Me 1992 xhebrailat tani ishin grupi i tifozeve Suharekas me iniciativen e disa simpatizuzve te sportit si Hajriz Elshani,Bardhyl Berisha,Fatmir Fondaj,...

Kuqezinjte e Jakoves

 Kuqezinjet e Jakoves-KZJ (themeluar me 1999) janë tifogrup nga Gjakova, të cilët janë përkrahësit më të zjarrtë të KF Vëllaznimit. KZJ si tifogrup janë përkrahës edhe të KH Vëllaznimit si dhe KB Vëllaznimit.Në radhët e KZJ-s janë mbi 400 anëtar të rregullt të rexhistruar si dhe me mijëra...

Torcida

 "Torcida" si klub i tifozeve eshte formuar ne vitin 1984, kur e nisem organizimin tone per ta perkrahur sportin dhe sportistet kosovare kujton Shefqet Begu – Qeti kryesori i klubit te tifozeve me te vjeter ne Kosove.  Pasi qe basketbolli dhe futbolli pas viteve te 80-ta u shuan nga...

Free Web Counter
Free Web Counter