Histori klubesh

K.F Hysi

 Klubi Futbollit Hysi është themeluar në vitin 2002 nga biznesmeni i njohur z. Hysen Sadiku i cili njëherit është pronar i klubit. KF Hysi ka stadiumin e vet të ndërtuar enkas për këtë klub në Merdarë të Podujevës. Duhet potencuar se të gjitha mjetet financiare për rregullimin e këtij stadiumi...

K.F Ballkani

 Klubi i futbollit “ Ballkani” në fillimin e aktiviteteve e kishte emrin “Rinia”,klub i cili u themelua në vitin 1947 nga disa sportëdashës,qëllimi i të cilit ishte që të merrë pjesë në gara dhe turne të ndryshme të cilat organizoheshin në atë kohë. Gjer në vitin 1952 klubi nuk ishte i...

K.F Vellaznimi

 Klubi Futbollistik Vëllaznimi, është klub publik i qytetit të Gjakovës, qytet që shtrihet në perendim të Kosovës, me një traditë të lashtë sportive, parasegjithash futbollistike. Ky klub është themeluar në vitin 1927 dhe për shumë kohë ka luajtur e luan rol dominant në futbollin e Kosovës....

K.F Drita

 Drita u themelua si SHKA "DRITA" më 1947 me seksionin e dramës, këngës, valleve dhe futbollit. Më vonë KF "DRITA" veproi pavarësisht nga SHKA "DRITA". KF "DRITA" u themelua nga esnafët, ustallarët dhe qytetarët e vjetër të qytetit. Futbollistët e parë të klubit stërviteshin në rrethana të...

Free Web Counter
Free Web Counter